Gå vidare till innehåll

Betala i efterhand med Klarna

  Frakt- och returpolicy

  SHIPPING

  För att säkerställa att vi kan ta ut rättvisa priser för våra produkter har vi valt att leverera direkt från leverantören. Detta sparar oss och miljön enormt på kostnader för lagring, transport och förpackning och gör att vi kan erbjuda dig produkterna till ett rättvist pris.

  OBS: Liksom många andra webbutiker är vi extremt upptagna för tillfället, så förseningar kan förekomma på grund av Coronakrisen. Vänligen ta hänsyn till detta när du gör din beställning. Vi kommer att göra vårt bästa för att leverera din beställning så snart som möjligt.

  LEVERANSAVTAL

  Fraktavdelningen kan inte skicka till postboxar. Köparen är ansvarig för att uppge rätt adress. Kontrollera att din adress är korrekt innan du slutför din beställning. Vi kan inte hållas ansvariga för varor som levereras till fel adress.

  Köparen är ansvarig för att betala eventuella tillämpliga skatter eller tullar. Vi debiterar eller samlar inte in några skatter eller tullar från dig. Det är köparens ansvar att kontrollera och följa det mottagande landets och lokala bestämmelser och policyer. Det är köparens ansvar att se till att tullen tillåter att våra produkter skickas till ditt land och vilka importtullar eller taxor som kan bli aktuella vid leverans. Vi återbetalar inte paketets sändning om du vägrar att skicka paketet eller om det vägras av tullen på grund av bestämmelser och skatter eller tullar. Om paketet beslagtas av tullen av någon anledning och paketet inte returneras till oss kan vi inte utfärda någon återbetalning.

  leverans

  Om du har gjort en beställning hos oss kan du efter några dagar lätt se när ditt paket kommer att anlända. Du får via e-post din personliga spårningskod som gör att du kan spåra din beställning via vår spårningspartner ParcelsApp. Du kan läsa om hur detta fungerar på vår sida för spårning och spårning .

  Trasig produkt? Så irriterande! Tyvärr kan det hända att din produkt skadas under transporten. I det här fallet skickar vi alltid ett nytt paket kostnadsfritt och kan tyvärr inte ge dig en återbetalning. Anländer produkten defekt andra gången? Då återbetalar vi dig hela inköpspriset.

  Om ett paket går förlorat eller inte kan levereras av logistiska skäl skickar vi alltid ett nytt paket innan vi fortsätter med vår återbetalnings- och returpolicy.

  importtullar

  I vissa fall kommer tullen att utföra en inspektion av våra paket som levereras till dig. Tyvärr har denna lagstiftning ändrats från och med den 1 juli 2021 och tyvärr har vi inget inflytande över detta. I vissa fall kan tullen ta ut en liten mängd importtullar. Men oroa dig inte! Vi utgår från att detta inte kommer att hända i 99 % av fallen.

  Icke-acceptering av paket

  Om ett paket levereras till ditt hem eller levereras till ett postkontor täcker Shopist kostnaden för att leverera paketet. Om paketet inte accepteras eller inte hämtas på postkontoret returneras det automatiskt till leverantören. I så fall skickar vi dig ett nytt paket utan kostnad. Om det inte tas emot andra gången har vi rätt att dra av 15 euro från det belopp som du får tillbaka.

  RETURPOLICY

  Vi erbjuder en 14-dagars returrätt. Vänligen kontakta oss för returförfrågningar.

  Om 14 dagar har gått sedan du fick ditt köp kan vi tyvärr inte erbjuda dig återbetalning eller byte.

  Ytterligare artiklar som inte kan returneras:

  Presentkort

  Programvaror som kan laddas ner

  Vissa hälsovårdsartiklar och produkter för personlig vård

  För att slutföra din retur behöver vi ett kvitto eller ett bevis på köpet.

  Det finns vissa situationer där endast partiella återbetalningar kommer att utfärdas: (om tillämpligt)

  Varor som inte är i originalskick, har använts (delvis), är skadade eller saknar delar av skäl som inte beror på vårt fel.

  Alla varor som returneras mer än 14 dagar efter leverans.

  Försäljningsartiklar (om tillämpligt)

  Paket med specialerbjudanden kan inte återbetalas delvis. Om en återbetalning begärs i enlighet med vår policy för 14-dagars pengarna-tillbaka-garanti för ett specialerbjudet paket måste alla artiklar i paketet returneras för en fullständig återbetalning.

  Bästa förhållandet mellan pris och prestanda

  Vårt mål. Erbjuda produkter till ett överkomligt pris och av solid kvalitet.

  Inte bra. Pengar tillbaka

  Om det inte är riktigt vad du letar efter är det inga problem. Vi hjälper dig gärna!

  39.500 nöjda kunder

  Vi betjänade mer än 39.500 kunder och fick fantastisk feedback!