Gå vidare till innehåll

Betala i efterhand med Klarna

  Försändelsepolicy

  LEVERANSAVTAL.

  Leveransavdelningen kan inte skicka till postboxar. Köparen är ansvarig för att ange rätt adress. Kontrollera att din adress är korrekt innan du slutför din beställning. Vi kan inte hållas ansvariga för varor som levereras till fel adress.

  Köparen är ansvarig för att betala eventuella tillämpliga skatter eller tullar. Vi debiterar eller samlar inte in några skatter eller tullar från dig. Det är köparens ansvar att kontrollera och följa det mottagande landets och lokala bestämmelser och policyer. Det är köparens ansvar att se till att tullen tillåter att våra produkter skickas till ditt land och vilka importtullar eller tullar som kan bli aktuella vid leverans. Vi återbetalar inte paketets sändning om du vägrar att skicka paketet eller om det vägras av tullen på grund av bestämmelser och skatter eller tullar. Om paketet beslagtas av tullen av någon anledning och paketet inte returneras till oss kan vi inte utfärda någon återbetalning.

  leverans

  Om du har gjort en beställning hos oss kan du efter några dagar lätt se när ditt paket kommer att anlända. Du får din personliga spårningskod via e-post som gör att du kan spåra din beställning via vår spårningspartner ParcelsApp. Du kan läsa om hur detta fungerar på vår sida för spårning och spårning .

  Trasig produkt? Så irriterande! Tyvärr kan det hända att din produkt skadas under transporten. I det här fallet skickar vi alltid ett nytt paket kostnadsfritt och kan tyvärr inte ge dig en återbetalning. Anländer produkten defekt andra gången? Då återbetalar vi hela inköpspriset till dig.

  Om ett paket går förlorat eller inte kan levereras av logistiska skäl skickar vi alltid ett nytt paket innan vi fortsätter med vår återbetalnings- och returpolicy.

  importtullar

  I vissa fall kommer tullen att utföra en inspektion av våra paket som levereras till dig. Tyvärr har denna lagstiftning ändrats från och med den 1 juli 2021 och tyvärr har vi inget inflytande över detta. I vissa fall kan tullen ta ut en liten mängd importtullar. Men oroa dig inte! Vi utgår från att detta inte kommer att ske i 99 % av fallen.

  Bästa förhållandet mellan pris och prestanda

  Vårt mål. Erbjuda produkter till ett överkomligt pris och av solid kvalitet.

  Inte bra. Pengar tillbaka

  Om det inte är riktigt vad du letar efter är det inga problem. Vi hjälper dig gärna!

  39.500 nöjda kunder

  Vi betjänade mer än 39.500 kunder och fick fantastisk feedback!