Gå vidare till innehåll

Betala i efterhand med Klarna

  Vanliga frågor - FAQ

  Beställa, avbryta och ändra.

  Jag kan inte beställa, vad kan jag göra?

  Om du inte kan beställa en produkt är det förmodligen något fel i beställningsprocessen. Kontakta vår kundtjänst så hjälper en av våra medarbetare dig.  Jag har beställt en produkt men har ännu inte fått någon orderbekräftelse. Vad kan jag göra?

  Det är möjligt att e-postmeddelandet hamnade i din skräppost. Är det inte fallet? Vänligen kontakta vår kundtjänst. En av våra medarbetare kommer då att kontrollera om din beställning har nått oss på rätt sätt.  Kan jag fortfarande ändra min beställning?

  Vill du ändra din beställning? Kontakta vår kundtjänst inom 24 timmar efter beställningen.  Hur kan jag avbryta min beställning?

  När du beställer en produkt vidarebefordras den automatiskt till våra distributionscentraler och behandlas. Vi kan inte stoppa din beställning, detta är en automatiserad process. Därför ber vi dig att gå igenom din beställning med säkerhet och omsorg. (Som t.ex. de beställda varorna, kvantiteterna och den personliga adressinformation som du angav i formuläret). Du kan alltid returnera paketet enligt våra villkor. För mer information se vår returpolicy  Frakt och mottagning  Jag har beställt. När kommer min beställning att levereras?

  Beställningar behandlas inom 2-3 dagar. Alla beställningar levereras sedan inom 10-30 arbetsdagar i genomsnitt. Track & Trace-nummer skickas automatiskt via e-post så snart din beställning har skickats.


  Kan jag ändra leveranstiden?

  Tyvärr är expressleverans för närvarande inte tillgänglig.


  Vilka länder kan ni leverera till?

  Vi tar emot beställningar i hela Europa


  Min beställning har anlänt skadad, vad kan jag göra?

  Våra budbärare hanterar din beställning med stor omsorg. Är den levererade produkten skadad eller felaktig vid leverans? Skicka ett meddelande till vår kundtjänst.


  Jag har fått min beställning ofullständig. Vad kan jag göra?

  Alla beställda produkter skickas separat, så den andra delen av din beställning kommer att nå dig snabbt. Om du inte har fått en produkt inom den överenskomna leveranstiden, vänligen kontakta vår kundtjänst.


  Betalningar


  Hur kan jag returnera en produkt?

  Kontakta vår kundtjänst för att få ett RMA-nummer och en returadress. Utan ett RMA-nummer kan vi inte behandla din retur.
  Observera också att produkten är komplett, oöppnad och oanvänd innan du kontaktar vår kundtjänst för att returnera något.


  Vad kostar det att returnera en produkt?

  Kostnaden för returen är för kunden. Vi rekommenderar att du använder en tjänst med track & trace-kod. Shopist ansvarar inte för returer som går förlorade under transporten.

  Jag har returnerat min produkt. Vad händer nu?

  När vi har tagit emot din retur kontrollerar vi att produkten är oöppnad och oanvänd. Om den är det återbetalar vi inköpspriset.

  Observera: Om vi inte får ditt paket, om produkten inte är oöppnad eller oanvänd eller om du fick produkten för mer än 14 dagar sedan är du inte berättigad till återbetalning. Om du är berättigad till återbetalning dras en återställningsavgift på 10 euro av för hantering och inspektion av den produkt du skickat tillbaka till oss. För mer information se vår fullständiga återbetalningspolicy.

  Bästa förhållandet mellan pris och prestanda

  Vårt mål. Erbjuda produkter till ett överkomligt pris och av solid kvalitet.

  Inte bra. Pengar tillbaka

  Om det inte är riktigt vad du letar efter är det inga problem. Vi hjälper dig gärna!

  39.500 nöjda kunder

  Vi betjänade mer än 39.500 kunder och fick fantastisk feedback!